Schilderijen

Beschrijving van het schilderij van Salvador Dali "Prospects"

Beschrijving van het schilderij van Salvador DaliWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dali's virtualiteit en surrealisme zijn diep, complex, onvrijwillig verbonden en ontgaan logische analyse. Dit is de betekenis van de onwerkelijke toestand die in dromen komt.

In het 'abnormale' schilderij worden precies opgemerkt details en beelden opgespoord, ondanks de bewuste complexiteit van het beeld, kijkend waardoor je jezelf in een onbekende wereld van mystieke wezens en vloeiende dromen bevindt.

Dali's schilderijen zijn een universum van persoonlijke ervaringen. Erotiek en sadisme zijn erin aanwezig, het leven grenst aan de dood en de enige mogelijke voorwaarde is vervorming.

Dali's handelsmerk is geworden - transformatie. Soms vormt deze techniek de centrale essentie van de foto en soms blijft het een detail. De staat van transitie, de metamorfose van een object speelt een belangrijke rol in de wereld. Hier verschillen realiteit en fictie niet van elkaar. De onvoorstelbare mix van onverenigbare details geeft een gevoel van irrationele realiteit, die zich ontwikkelt tot één complex.

Een kunstwerk staat op zijn eigen manier open voor iedereen. Niemand kan uitleggen wat door zijn eigen gevoelens en levenservaringen kan worden begrepen. Er staan ​​een aantal karakters op de foto.

Mensen op de achtergrond lijken op insecten, of liever sprinkhanen of mieren, die tekenen waren voor de beïnvloedbare Dali en werden geassocieerd met een voorbode van problemen en als gevolg daarvan met de dood.

Ondanks het meesterlijke meesterschap van de auteur, ziet het beeld er etude uit zonder een demonstratie van technologie. Hij creëerde een soort woestijn-laconiek landschap met een rots waarin iedereen een onwerkelijk leven leidt.

De kunstenaar beeldt naaktheid af, in feite een symbool van het surrealisme, dat alles grenzeloos blootlegt, zoals in het surrealistische manifest, door te zeggen dat "er geen limiet is aan je fantasieën", en we bedenken zelf de limieten.

Kiprensky Portret van Pushkin


Bekijk de video: schilderij: 2 klaprozen en het leven (Augustus 2022).