Schilderijen

Beschrijving van het schilderij van Igor Grabar “Hoarfrost. Zonsopkomst"

Beschrijving van het schilderij van Igor Grabar “Hoarfrost. ZonsopkomstWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In 1871 werd een jongen geboren, die voorbestemd was om een ​​grote Russische kunstenaar te worden. Zijn naam is Igor Emmanuilovich Grabar. Gedurende zijn lange leven heeft de meester vele schilderijen geschilderd, gerestaureerde en gerestaureerde meesterwerken, erin geslaagd om kennis te delen met jonge talenten tijdens zijn pedagogische activiteit. Aanvankelijk studeerde hij rechten, maar later gaf hij de voorkeur aan het ambacht van de kunst.

Igor Emmanuilovich hield hartstochtelijk van de natuur. Hij had een bijzondere behoefte aan een berk, die hij vaak op zijn doeken schilderde. Deze bomen werden de basis van de compositie voor het schilderij “Hoarfrost. Sunrise ”, geschreven in 1941. Dit lichte, frisse, zonnige werk is een van de meest herkenbare werken van de auteur geworden. Het landschap is van de natuur geschilderd tijdens een van Grabar's vele reizen in centraal Rusland.

De afbeelding belichaamt de Russische natuur en de Russische ziel. Het kleurenpalet is opmerkelijk. Het bevat veel azuurblauwe tinten, die Igor Emmanuilovich zo graag gebruikte bij het maken van zijn schilderijen. "Vorst. Sunrise ”- een foto die gevuld is met licht en lucht.

De eerste ochtendstralen dringen al tussen de kronen door. Zelfs een strenge winter vormt geen belemmering voor vreugde en geluk.

Sandro Botticelli Geboorte van Venus


Bekijk de video: Old master schildertechniek: Hoe patineer je een schilderij? (Augustus 2022).