Schilderijen

Beschrijving van het schilderij van Nikolai Nevrev "Brides"

Beschrijving van het schilderij van Nikolai NevrevWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het opmerkelijke werk van de Russische kunstenaar Nevrev Smotrina heeft ook een andere naam - Matchmaking, die de gewoonte van het huwelijk en een relatie met een jonge man laat zien. De kunstenaar wendt zich niet alleen tot het beeld van het interieur, maar ook van de personages, die elk hun doel vervullen.

De foto toont gewone huishoudelijke artikelen - een stoel waaraan een handdoek hangt, een gestreepte bank. Alle tinten van de foto zijn helder, sprankelend, vertonen een heldere gebeurtenis die zich op de foto afspeelt. Demonstreert de matchmaking-dag van een jong meisje dat een roze jurk van satijn droeg.

Alles is in het interieur gerangschikt en neemt zijn plaats in - een samovar die schittert en vraagt ​​om zo snel mogelijk geurige thee te vertellen aan de feesttafel. Zelfs de tegeltegel glinstert, het is duidelijk dat de gastvrouw het probeerde voordat de matchmakers arriveerden. De diaken en moeder, die op de achtergrond zichtbaar zijn, zijn gekleed in zwarte kleding, waardoor de kunstenaar de aandacht van de kijker wilde concentreren op een jong meisje en een jongen. De jonge man onderzoekt openlijk het meisje, probeert haar karaktereigenschappen te begrijpen, en het meisje in de roze jurk wendde beschaamd haar ogen af, bang om naar haar vernauwde te kijken. De kijker brandt van nieuwsgierigheid, hoe zal het lot van jongeren eindigen, wat zullen de ouderlingen eigenlijk beslissen. Zoals op de foto te zien is, houdt het meisje echt van de jonge man en hij verbergt het niet.

De aanwezigheid van een priester op de foto symboliseert dat mensen uit die tijd veel belang hechtten aan de kerk en hun oplossing. De diaken is een boodschapper die het paar een zegen moet geven. Het is mogelijk dat het meisje de jonge man niet mag, maar ze heeft niet het recht om ruzie te maken met de oudsten. Op de foto probeerde de kunstenaar het probleem van deze gewoonte weer te geven, wat leidde tot een ongelukkig huwelijk.

Caravaggio Roeping van de apostel Matthew


Bekijk de video: Herken jij een schilderij dat door een robot is gemaakt? (Augustus 2022).