Schilderijen

Beschrijvingen van schilderijen van kunstenaars

Beschrijvingen van schilderijen van kunstenaarsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat is de schilderkunst? Schilderen is een soort beeldende kunst, wanneer een kunstenaar verschillende afbeeldingen op canvas overbrengt met behulp van heldere, kleurrijke verven. Soms zijn deze afbeeldingen in de schilderijen absoluut scherp en duidelijk - een prachtig landschap waarmee de kijker door de ruimte kan reizen, een portret van een mooi meisje, een stilleven van verschillende kleuren of objecten.

Maar er zijn schilderijen die veel afbeeldingen weergeven, die allemaal zijn ontworpen om bepaalde informatie visueel aan de kijker over te brengen, of andere schilderijen die op zo'n vreemde manier zijn geschreven dat de persoon die ze voor het eerst bekijkt, niet meteen beseft wat daar is geschilderd .

Onze site zal je vertellen over deze schilderijen - een beschrijving van de schilderijen van grote kunstenaars. Hier kun je lezen wat de kunstenaar aan zijn kijker probeerde over te brengen, welke gedachte, emotie en gevoel hij in zijn canvas stopte, waarover hij wilde praten, waar hij je over wilde laten nadenken. Het lijkt tenslotte zelfs het gewone "zwarte vierkant" van Malevich - wat is er zo ingewikkeld? Maar in feite heeft het een diepere betekenis die beschikbaar zal zijn voor iedereen die de beschrijving van dit vreemde plaatje leest.

De site bevat beschrijvingen van schilderijen van verschillende kunstenaars - Russisch en buitenlands, de Renaissance en Art Nouveau, maar al deze schilderijen zijn zo mooi dat ze de meest verborgen snaren van de menselijke ziel aantasten. Ze verrukken en inspireren, trillen met het talent van de kunstenaar en laten harten trillen van vreugde.

Ja, je zult deze schilderijen niet op de site kunnen zien, maar je zult erover lezen, je zult de geest van deze schilderijen kunnen absorberen, en dan, nadat je naar de Tretyakov-galerij of de Hermitage bent gekomen, of een ander museum waar schilderijen worden gepresenteerd, zul je deze schilderijen bekijken door nieuw, want nu weet je wat de artiest je wilde overbrengen.

Als je nu naar het schilderij van de Kuindzhi "Birch Grove" kijkt, zie je niet alleen het prachtige landschap, maar ook de vreemde donkere silhouetten op de achtergrond van het schilderij, wat symboliseert dat het belangrijkste in het leven bij jou in de buurt is. En kijkend naar Picasso's "The Boy with the Pipe", zul je een interessant verhaal ontdekken over de baby Louis uit de arme wijk van Parijs, die vrienden werd met de kunstenaar.

Verhalen over het schrijven van schilderijen, hun beschrijvingen en uitleg - dit alles neemt je mee in de wereld van het onbekende, interessante en mooie. Daarom, als je onze site bezoekt, wil je het zeker van kaft tot kaft bekijken en alle geheimen absorberen die geweldige foto's van de meest vooraanstaande artiesten ter wereld bevatten.


Bekijk de video: Meest beroemde schilderijen ter wereld, de top 50 (Augustus 2022).